DSC 5734-lille-2

Nogen gange er det godt med et mysterie, så man kan smide hjernen i uvante folder, i forsøget på at komme med en løsning. Men det er nu ikke altid nødvendigt med Barnaby eller andre englændere, for at man kan for lov at lave lidt hovedbrud.

Et smut på DBA

Når vi indimellem, får lyst til nyt udstyr til vognen, hopper vi ofte på DBA.dk, for at finde det vi søger. Tit og ofte (??), finder vi noget vi kan bruge, og gerne til en meget fornuftig pris.

Det samme skete da vi blev trætte af vores telt - eller bare af telte generelt - da vi ikke længere har behov for det - og besluttede at vi ville springe på et Isabella Sun-Z, som vi tidligere har haft.

Det lykkedes at finde et Sun-Z, og sælger var flink nok til at sende det fra Jylland til os på Sjælland mod - naturligvis - at vi betalte proto.

Mysteriet

Efter et par dage dukker vores "nye" Sun-Z op, og vi pakker det ud og konstatere at alt er som det skal være. Nå - ja, der er lidt med farverne, men det fejler ikke noget.

To dage senere modtager jeg en seddel fra postdanmark, hvor der står at der er en pakke til mig, til afhentning på posthuset - den lokale brugs - dagen efter. På sedlen står der kun mit navn, og afsender by!

Det er rigtig fedt, for jeg ved jo at jeg ikke har bestilt noget og så kan jeg bruge hele aftenen på at tænke på hvad det er der ligger i den pakke. Fedt fordi at - som de der kender mig ved - jeg ELSKER en god overraskelse, og SLET ikke er ved at gå helt i spåner over at jeg ikke ved hvem der sender hvad til mig!

Svar

Nope! Svar fik jeg ikke meget af dagen efter, da jeg kunne hente min pakke i brugsen, som til at starte med slet ikke kunne finde pakken! Efter noget roden rundt i baglokalet - altså kun den ansatte i brugsen - dukkede pakken op.

"Et træk", sagde hun kækt da hun rakte det frem til mig med strakte arme! Og det var sgu et træk!

Trækket var ikke pakket ind, men der sad en seddel på, med samme afsendernavn, som ham der havde solgt - og sendt - vores nyligt erhvervede Sun-Z.

DSC 9642-lille

Trækket med sedlen på, præcis som det blev udleveret

Forklaringen

Hjemme med trækket, kontaktede jeg til ham der havde sendt mig mit Sun-Z, i den tro at han havde klodset i det og sendt trækket til mig ved en fejl. Jeg regnede med at han havde solgt det til en anden, og så byttet rundt på adresserne.

Det var nu ikke tilfældet! Han havde over hovedet ikke sendt noget træk! Trækket var ikke hans og han havde aldrig set det før! Men sedlen der sad på trækket, kunne han se på det billede jeg sendte til ham, var den seddel han havde sat på Sun-Z´et.

Da han sendte det, skrev han først mit navn og adresse på posen til Sun-Z´et, og derefter en seddel til posten. Den seddel må så være faldet af, og klistret sig fast på trækket! Posten har så afleveret Sun-Z´et efter den seddel afsender labvede først, og trækket efter den seddel der var til posten!

Problem

Selvom det er en vildt sjov historie, så står jeg nu med et træk, som jeg ikke kan bruge. Trækket er slet ikke mit, og jeg ved ikke rigtig hvad jeg skal gøre med det. Det er helt sikkert at det slet ikke skulle havde være sendt!

Nogen må jo savne trækket, men om det er et træk fra post-bilen, fra brugsuddeleren, eller fra ham det har Kiwi butikken hvor det er sendt fra.

Så jeg vil nok bruge lidt tid fra nu til at finde frem til hvor trækket høre til. Hvis nogen savner det sååååå....?!

Bookmark and Share
cookieassistant.com