Om Stuff´

CampingStuff.dk, har været her i mange år. Faktisk startede det hele helt tilbage i 2002. Dengang var siden primært til dem der stod og manglede et sted til opbevaring af deres vogn. Allerede dengang var CampingStuff.dk, en siden hvor man fandt nyttig info om alt til camping og én af de i dag, helt store, Campingferie.dk brugte Campingstuff.dk til tekniske spørgsmål. Vi har lånt deres artikel om det, og du kan læse den på linket her.

I dag handler den om alt til camping. CampingStuff.dk er blevet moderniseret et par gange over de seneste år, så den kan bruges på alle de platforme man bruger i dag.

Derfor er CampingStuff.dk lavet som det der hedder "full responsive", hvilket betyder at den tilpasser sig automatisk til din pc, telefon, ipad eller hvad du ellers bruger. Det har vi ikke set på andre lignende sider, men det er vigtigt for os at siden fremstår ny, frisk og moderne, og at man ikke skal vente på at siden loader.

CampingStuff dukker op i mange fora, hvor der henvises til os og vores artikler, og det er vi naturligvis glade for, da det jo netop handler om at dele sine erfaringer indenfor camping. Netop fordi vi har været her længe, og at der henvises til os mange steder, gør at vi også er udsat for plagiat, hvor hele artikler, dele af vores tekst og meget andet, kopieres med henblik på at genererer trafik til andre sider. Det burde dog være nemt at gennemskue, da de der vælger den løsning, ofte ikke bruger så meget tid på udvikling af deres sider. Giv os et praj hvis du falder over plagiat!

Du er mere end velkommen til at dele og låne fra CampingStuff.dk, men naturligvis, forventer vi en kildehenvisning til os, og ved brug af større mængde eller hele artikler, at du sender en mail herom til os. Læs mere om det under disclaimer.

CampingStuff.dk er pr. 02-02-2016, ejet af Wahl Quality Consult, cvr 31829224. 

 

campingstuff Logo 

Bookmark and Share
cookieassistant.com