DSC 9264-lille

Borup closetvæske

Test af væske

I sommer startede vi vores egen lille uvidenskabelige test af opløsningsvæske, til potten i vognen. Vi var mest glade for Thetfords væske, men fordi vi synes den er for dyr, prøvede vi det billige fra Thansen. Resultatet af det kan ses i en anden artikel.

Efter "Thansen", hoppede vi let og elefant videre til noget andet. Nærmest ved et tilfælde, faldt jeg over Borups.

Borups væske lokkede med en glimrende pris - kr. 100,- for 2,5 liter - og med så god pris var den allered på vej mod stjernerne. Borups er kun til tanken, så hvis man bruger den, kan man enten vælge kun at bruge frisk vand til skyllevand, eller hælde noget andet en skylle tanken. Hvis din vogn har en sådan. Vi prøve både med og uden.

Meget effektivt

Borups er meget effektiv. Det opløser nemt indholdet af tanken - og vi bekendt bruger vi både toilettet til "bimmelim" og "bummelum"! Og hvis vi får brug for det, også til "bammelam!".

Oven i det har det en fin duft (lugt, til de jyske læsere), som ikke er så kraftig som Thetfords og ikke lugter direkte dårligt som Camp Nature (Thansen).

Så indtil videre har borups væske, vores varmeste anbefaling. Vi tester dog nok noget andet bagefter, sådan bare lidt for sjov.

Bookmark and Share
cookieassistant.com