DSC 8328

Ludvig - som vores LMC hedder, skal i efteråret 2014 og vinter 2015, smukkeseres lidt. Ludvig er ikke en helt ny vogn mere, men heller ikke alt for gammel.

Vi er glade for Ludvig, som du kan læse i artiklen om den, men der er ting vi gerne vil have lidt anderledes. Eller måsker bare lidt mere passende til os.

Køjer, stof

Ludvig er født med køjer, og da vores yngel ikke længere finder det fedt at ligge i vognen, har vi store planer med dem. Køjerne altså! Det handler om en mere åben og lys vogn.

Vi skal også på jagt efter noget møbelstof, så vi kan få ombetrukket hynderne, en enkelt ny tagluge er også på ønskelisten.

Midter siddegruppen bliver også modificeret lidt, så den giver bedre plads til at sidde, men ikke så fin til opredning. Og så skal der smides en håndfuld WL-ventiler i så komforten bliver større.

DSC 8338

De fleste ændringer sker inde i vognen

Maling og fuger

Udvendigt er der også noget der skal laves, eller ændres lidt. Fugerne skal kigges efter, og der er nok en eller to der bliver fuget om. Bare som forebygning, for vores vogn er absolut ikke utæt.

Vognen har haft et stort klistermærke bagpå, med navnet på den forhandler der solgte den fra ny. Senere er der nogen - uden talent - der har forsøgt at pille det af, så der er noget afskalling der hvor mærket sad. Det skal males.

Og så er der et par håndtag, lidt plastik pyntebånd, nogen LMC mærker og andet småt der lige skal pyntes lidt.

DSC 9138

Skovl!

Egoistvogn

Er det ikke, men vi vil ændre den lidt så den minder om det. Som før nævnt, har vi ikke det samme behov for køjer mere, og det nemmeste ville være at bytte den til en egoist model. Det ville også være dyrt! Uanset hvad koster det at bytte vogn.

Og så har vi bare lyst til at prøve at sætte vores helt eget præg på vognen. Det kan selvfølgelig kun lade sig gøre fordi det til at starte med er en rigtig sund og solid vogn.

Kan vi nå det?

Nu skrev jeg jo at det var et efterår og vinter projekt. Egentlig er det ligegyldigt, for vi bestemmer jo selv, men det kunne være rart hvis vi blev færdige inden Herning (messe), 2015.

Du kan følge med her på Stuff´, hvor vi selvfølgelig vil smide billeder af det vi laver, og hvis man opretter sig som bruger er der også mulighed for at kommentere.

Bookmark and Share
cookieassistant.com