DSC 6018

En hurtig ændring af ferieplanerne, fik os til at booke plads på Terrassen Camping i Laven ved Silkeborg, sommeren 2012.

Vi skulle have været i Polen, men fik behov for at bliver hjemme i Danmark. Jylland er jo altid et besøg værd, og det var længe siden vi have været i Silkeborg.

Planer ændres

Regler er til for at blive brudt, har jeg hørt, og det samme gælder planer. Det er nu ikke nogen nyhed at konen og jeg ofte ændre ferieplan - også efter ferien er begyndt - men når det sker plejer det at være fordi vi ikke gider være et given sted mere. 

Bliver vi trætte af stedet, får lyst til noget andet, piner vi ikke os selv eller hinanden, men trækker pløkkerne op og skifter "spor". Det har vi det bedst med. Derfor var det heller ikke noget chok for vores unger, da vi meddelte at vi byttede Polen med Silkeborg.

Bedste udsigt

Jeg har endnu ikke været på alle de danske pladser. Der skulle være lige under 500 pladser, så jeg kommer det nok heller ikke. men jeg vil stadig postulerer at Terrassen, har Danmarks absolut bedste udsigt!

Pladsen ligger højt, og man kan se vand fra stort set alle enheder, og der er fri udsigt til himmelbjerget. Det skal simpelthen bare opleves!

DSC 6018

Udsigt over søen

Mange søer

Silkeborg og omegn, byder på mange muligheder for se vand, og for at sejle. Det er blandt andet her du kan sejle med den 150 år gamle "Hjejle", eller du kan tage en tur i kano i gudenåen. Du kan også leje kanoer på pladsen og sejle en tur på søen.

Man kan naturligvis også gå en tur ned til søen og nyde den tæt på. Det giver gode ben når man skal op igen!

Pladsen

Terrassen Camping er en pæn og velplejet plads. Der er ikke mange græstrå der vender forkert, og det er tydeligt at der ofte svinges en pensel eller to, på hytterne og de øvrige bygninger. Det giver et godt indtryk, syns vi.

Pladsen er opbygget i terrasser - deraf navnet - som minder om en kæmpe trappe. Så er man fri for at kigge lige ind i teltet foran. Det er ikke nogen stor plads - i vores perspektiv - så man skal nok booke i god tid.

Er man gangbesværet, kan de anbefales at nævne det ved bookning, så man ikke får en plads øverst, længst væk fra servicebygningerne.

DSC 6056

Terrasserne på pladsen

Servicebygninger

Servicebygningerne ligger ved poolområdet. Der er almindelig bad, familie bad, køkkener og opholdsrum med spillemaskiner til de yngre. Hvis de har tid mellem voks-i-håret-sætning.

Servicebygningerne mangler intet, og fremstår ualmindeligt pæne og rene (vi var der i højsæsonen).

DSC 6024

Pænt rent og lækkert! Intet mindre!

Fællesgrill

Mellem køkkenet og poolen er der en grill-terrasse, med en stor fællesgril, som tændes hver aften. Så skal man selv kaste lidt ko eller gris på.

Det er dog en fordel med et par lækre stykker kød, så det ikke blegner i forhold til "naboens".

DSC 6066

Grill-terrassen

Poolen

Poolen er ikke stor - eller det vil sige den har samme størrelse som mange andre pools, på danske pladser - men den er ganske glimrende, når sommeren viser sig fra den bedste side. Og det gjorde den da vi var der.

Ved poolen er der en lille "bar", som også har åbent om aftnen. Så kan man side i bedste sydlandske stemning og få en tår. Lækkert.

DSC 6014

Poolen. Taget på vognen bag, viser niveauforskellen på nogle af terrasserne

Værtspar

Pladsen drives af et værstpar, som egentlig godt kunne tåle lidt positiv omtale her, men det bliver ikke til mere end at nævne at de er flinke og smilende! For pladsens stjerne er deres søn, Alexander!

Han er i tyverne - så vidt jeg husker - og beskrives bedst som altid smilende og fuld af energi. Han har en del venner på pladsen, og bruger meget tid på at futte rundt i en golf-vogn, og indkalde samtlige unger til fodbold. Hver dag kan man høre ham et eller andet sted på pladsen, i færd med at arrangerer et eller andet, eller bare grine højlydt og smittende.

Alexander har lidt at slæbe på, da han har downs syndrom, men sikket et humør. Det kan dog være langt nede, for hans mor fortalte mig at han er grædefærdig når sæsonen er slut og gæsterne tager hjem. Vi kommer dog gerne igen.

DSC 6033

Alexander. Pladsens ukronede konge!

Hoppepude, legeplads og boldbane

Pladsens har - naturligvis - også både hoppepude, trampolin og boldbane, som altsammen ligger i et meget stort område ved siden af selv campingområdet.

Området er godt besøgt.

DSC 6073

Trampolin, med symboler jeg er for gammel til at forstå

Legepladsen for de mindste ligger lidt mere inde i selv campingområdet, så det er muligt at stille sin vogn helt op af den. En fordel hvis man har nogle af den helt små campister med.

DSC 6091

Legepladsen for de mindste, taget fra boldbanen

Vender gerne tilbage

Som før nævnt, mener vi pladsen hører til i eliten, den er et besøg værd, hvis man sætter pris på en velplejet plads, i noget af det bedste natur danmark kan byde på.

Vi vender meget gerne tilbage!

Se pladsens egen hjemmeside her: Terrassen Camping

Billeder fra pladsen

DSC 6038

Familiebad

DSC 6062

Masser af mulighed for vask af tøj

DSC 6100

Lækkert børnebad

DSC 6102

Mere børnebad

DSC 6106

Børnebadekar (fås det i voksenstr.?)

DSC 6133

De yngres rum med pool, airhockey og andet godt

 

Bookmark and Share
cookieassistant.com