DSC 8881

Vi er ramt af teenage børn! Tre styks i alt, og i deres alder gider man ikke rigtigt "de gamle"(!), og måske slet ikke hinanden.

Det med at ligge i køjer inden i vognen, er derfor totalt "no go".

Løsningen blev to styks Outwell pop-up telte.

Løsningen

Vores løsning på det problem, blev to styks pop-up telte med plads til to voksne. Og så skulle vi ikke bruge lang tid på opsætning og nedpakning.

Netop nedpakningen kan være vigtigt, da emsige campingpladsejere, kan finde på at bede om at vi pakker teltet ned og flytter det til teltpladsen, under påskud af at overholde en 3-meter regel(?).

Møder man sådan en campingfatter flyttes telt bare ind i forteltet, og så er det løst. De fleste steder er man dog ligeglad med hvor mange telte der sættes op og i udlandet er der ingen problemer.

DSC 8884

Vi har et grønt og et blåt af dem her. Det ene har åbning i enden og det andet i siden. Ellers er de ens.

Praktisk

Når teltene er pakket ned, fylder de ikke meget. På den ene led altså, for der nærmest som en stor flad cirker i deres pose. Teltene kan derfor ikke anbefales til cykelferie, vandring eller lignende.

Teltene tørrer hurtigt, når det har regnet, men det hænder at vi pakker dem ned våde. De kan også være fulde af mudder og andet underligt - teenage børn - og rengøres så meget nemt.

Vi hænger dem op på hovedet i carporten derhjemme, og spuler dem så inde og ude med vandslangen. Nemt! Teltene er i øvrigt 100% vandtætte!

Opsætning

Teltene er pop-up og sættes op ved at man pakker dem ud og slipper dem. Færdig! Pløkker behøves ikke, men de kan blæse væk uden. Vi en pløk i hver ende.

Se en video om opsætning her: Film om pop-up

Film om teltet her: 360 om teltet

Data

Antal personer: 2 personer
Oversejl: Outtex 4000 med tapede syninger
Vandsøjletryk: 4000 mm
Indertelt: Åndbar polyester
Bund: Fixed Ground System
Størrelse (pakket): 85 x 2 cm
Materiale på bund:
Dobbeltcoated polyethylen
Stænger: Glasfiber 6,0 mm

Pris

Vi købte vores for 3-4 år siden, men lige kan de fås på nettet, til udsalgs pris på kr. 699,-, og får iøvrigt vores absolutte anbefaling, efter flere års brug i alt slags vejr.

Bookmark and Share
cookieassistant.com