350010000 0 m 800 1200-lille

Vi har indtil nu mest brugt Thetford´s væsker til vores toiletter i vognene. Den grønne til tanken og den lyserøde til skyl. De vogne vi har haft, som har brugt frisk vand til skyl i toilettet, har så fået en skvæt af den blå Thetford i stedet.

Anyway, så syns vi at Thetfords produkter er glimrende, men hundedyre!!

Det er svært ikke få lyst til at spare på produkter der "bare" skal i toilettet, og udover prisen har Thetfords lyserødevæske, efter vores smag, i lidt for kraftig duft.

350010001 0 m 800 1200

Den blå fra Camp+ (billede lånt fra Thansen)

Ved et besøg hos THansen, for at hente noget andet, faldt vi over deres toiletvæsker. 4 flasker - to af hver - til en samlet pris under det som én flaske grøn Thetford koster!

Nu har vi så testet det. Det første vi opdager er, at den lyserøde ikke stinker som Thetfords. Den dufter (lugter for jyderne), næsten godt! Glimrende! Den blå er jeg ikke helt så imponeret over.

Ved første brug, virker den som noget underligt fortyndet pjask. Jeg doserer den, som der står på flasken. Så er det jo bare at vente et døgns tid, til jeg skal tømme tank igen. Så længe går der dog ikke, for toilellet begynder hurtigt at lugte! Da tanken skal tømmes er stort set intet papir - eller andet godt - opløst, som det ville være med Thetford.

Jeg tænker, at der måske bare skal mere til og hælder en ordentlig portion i tanken. Det har dog heller ingen virkning - og denne gang går der endda længere tid, før tanken skal tømmes.

Jeg har nu opgivet "pjasket", og er gået tilbage til de dyre produkter. Så må jeg bare lede efter godt tilbud på dem istedet!

Bookmark and Share
cookieassistant.com